Kontrola pristupa

Sustav za kontrolu pristupa u kombinaciji sa sistemom zaključavanja osigurava objekt, te olakšava pristup ovlaštenim osobama ili zaposlenicima.

Kod hotelskih sustava, uz vrlo jednostavno korištenje za osoblje na recepciji, kartica se gostu pri dolasku programira te se u nju upiše broj sobe, vrijeme prijave i odjave iz hotela. Na taj način se omogući gostu da karticom otvara samo svoju sobu za vrijeme boravka u hotelu. Nakon isteka zapisanog vremenskog limita, kartica prestaje funkcionirati.

Kod kartičnog zatvaranja za poslovne objekte, programiranje se vrši putem „master“ kartice, te je sve podređeno sigurnosti korisnika. Karticom je moguće otvarati više vrata i to prema hijerarhijskim zahtjevima korisnika.

Olakšava otvaranje vrata, nije potreba upotreba ključa. Jednostavnost programiranja i korištenja.

Olakšava pristup velikom broju korisnika s pojedinačnim kodom. Isključuje upotrebu ključa, jednostavno brisanje korisničkog koda.

Jednostavnost otvaranja vrata za rezidencijalne objekte.

Terminal za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa RFID karticama.

BlueCompact sistem zaključavanja s elektronskim cilindrima i ključevima, omogućava jednostavno korištenje bez upotrebe dodatnog softwarea. Upravljanje sistemom vrši se pomoću aplikacije na Androidu 4.4 ili više, te iOS 7 ili više, bluetooth vezom. Veličina sistema je ograničena na maksimalno 25 cilindara, te 99 ključeva. Pomoću aktivacijskog ključa programiraju se cilindri i korisnički ključevi, te se […]

Za potpunu kontrolu pristupa ormarima uz opcionalni software i čitač za jednostavno programiranje dodatnih parametara.

Digitalne bravice koje polakšavaju korištenje bez ključa, u svim objektima javne nabave.

Showroom: Nova ves 78
Skladište: Koledinečka 6 (Dubrava)