O nama

Tvrtka “HORA” d.o.o. osnovana je 1992. godine na temelju obrta njenih vlasnika, a osnovna djelatnost je graditeljstvo, trgovina i tehnička zaštita.

1994

Utemeljena je jedna od prvih privatnih željeznarija u Zagrebu na adresi Nova Ves 78, gdje se i danas prodaju okovi, vijci od mesinga nehrđajućeg čelika, pocinčana roba, čavli, alati, ručkice za namještaj, vješalice itd.

Godine postajemo zastupnici talijanske tvrtke “Colombo Design”, koja proizvodi kvake za vrata i prozore u različitim završnim obradama, raznih vrsta materijala, a sve potpisane po svjetskim dizajnerima: Makio Hasuike, Jasper Morison, Pinninfarina, itd.

1996

1998

Od njemačke tvrtke za proizvodnju cilindara i ključeva dobivamo dozvolu i vlastiti profil ključa, te u hrvatskoj započinjemo sa izradom visokokvalitetnih, sigurnosnih i sistemskih cilindara WINKHAUS, koje prema nacrtu zaključavanja slažemo u sistem glavnog i generalnog ključa.

Postajemo licencni partneri Švicarske kompanije KABA, te nudimo KABA i GEGE sustave zaključavanja. Potpuno informatizirani sa novom proizvodnom linijom u ovom segmentu na hrvatskom tržištu nudimo najbolje europske proizvode.

2002

2005

Prezentiramo i proizvode tvrtke FSB.

Počinjemo raditi sa tvrtkama DND Martinelli, Fimet i Lorenz Ferart, čime upotpunjujemo svoju ponudu kvaka.

2009

Tvrtka HORA je privatno vlasništvo i ima zaposlenih 10 djelatnika.

Naziv i skraćeni naziv tvrtke:
HORA d.o.o. za graditeljstvo,trgovinu i tehničku zaštitu

Sjedište tvrtke:
Nova Ves 78, 10 000 Zagreb

Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar:
Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 01238329321